O preduzeću

"Grga Moto d.o.o." je preduzeće u privatnom vlasništvu čija se osnovna djelatnost temelji na bazi moto programa.
Početak našeg rada datira od davne 1990. godine i od tada pa sve do danas "Grga Moto d.o.o." se trudi da zadovolji potrebe tržišta primjenjući savremene poslovne trendove.

Proteklih godina smo se zalagali da izgradimo imidž koji nas izdvaja po najkvalitetnijoj ponudi proizvoda, veoma stručnoj i profesionalnoj usluzi kao i odličnim cijenama čime smo stekli povjerenje kupaca. Ovlašćeni smo uvoznici i distributeri vodećih svjetskih brendova  iz moto industrije za teritoriju Crne Gore. Sa ponosom možemo istaći da imamo direktnu saradnju sa proizvodjačima robe koju imamo u ponudi što omogućava izuzetnu podršku, najnovije informacije o proizvodu, a prije svega brzu, sigurnu i  povoljnu isporuku. Cjelokupan asortiman sa preko dvadeset poznatih brendova možete vidjeti u našim maloprodajnim objektima  u Baru, Kotoru i Podgorici, a vaš motocikl servisirati u našem servisu u Podgorici. 

Posjetite naše radnje i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoci i savjetovati vas pri odabiru  najboljeg rješenja za vas i vaš motocikl.

Pretraga
djelova

Pretraži
Korpa 0 Nalog Info