Grga Moto latest biker news

15/11/2023.

Utisci sa sajma motocikala EICMA u Milanu

Kao što smo obećali, donosimo vam svježe informacije direktno sa 80. izdanja EICMA sajma održanog u Milanu. "Grga Moto", kao ovlašćeni distributer brojnih renomiranih svjetskih brendova, imali smo priliku da prisustvujemo ekskluzivnim prezentacijama, gdje su predstavljene najnovije inovacije na tržištu. Ovim putem želimo da sumiramo i prođemo kroz najuzbudljivije trenutke sajma.

Opširnije
07/11/2023

Najava sajma EICMA u Milanu:

Jubilarno 80. izdanje sajma EICMA u Milanu brzo se približava, a svijet motocikala s nestrpljenjem iščekuje ovu izuzetno važnu manifestaciju. Ovaj događaj, poznat kao "Sal Internazionale del Ciclo e del Motociclo," predstavlja vrhunsku priliku za entuzijaste, profesionalce i inovatore iz cijelog sveta da istaknu najnovije inovacije u moto industriji. Ove godine, "Grga Moto" sa velikim zadovoljstvom najavljuje svoje prisustvo na ovom spektaklu kako bismo pružili najnovije informacije i proizvode našim vjernim kupcima u Crnoj Gori.

Opširnije
26/10/2023

Za šta se koristi danas motocikl - zadovoljstvo ili potreba?

U današnjem svijetu, motocikl je mnogo više od samo prevoznog sredstva. Nekada smatran čistom potrebom za brzim i efikasnim kretanjem, motocikl je postao mnogo više od toga. U ovom blogu ćemo istražiti kako se upotreba motocikla promijenila i kako se sada više vezuje za zadovoljstvo, avanturu i stil života nego za običnu potrebu za prevozom. 

Opširnije
16/10/2023

Bezbijednost motociklista sa Air bag sistemima

Dobrodošli na sajt "Grga Moto," gdje ćete uvijek moći pratiti najnovije vijesti iz svijeta moto industrije. Vožnja motocikla pruža nezaboravne trenutke slobode i uzbuđenja, ali isto tako nosi i potencijalne rizike. Zbog toga je bezbjednost vozača motocikla od suštinskog značaja. Jedna od najnovijih inovacija koja je značajno unaprijedila sigurnost na dva točka je tehnologija Air-Bag-a, koja je prepoznata kao revolucionarno rješenje za zaštitu motociklista. U ovom blogu, istražićemo šta su tačno Air-Bag sistemi za motocikle, kako rade, i koje prednosti donose. Ova inovacija obećava da će promjeniti način na koji razmišljamo o bezbjednosti na dva točka, a mi vam donosimo sve što treba da znate o ovoj tehnologiji.

Opširnije
06/06/2023

ODABERITE NAJBOLJU KACIGU ZA SEBE

Kako odabrati pravu kacigu za svoje potrebe: Vodič za odabir kacige koja odgovara vašem stilu vožnje, vrsti motocikla i sigurnosnim standardima.

Opširnije

Pretraga
djelova

Pretraži
Korpa 0 Nalog Info