KOMPLET ZA ODRŽAVANJE MOTOCIKLA-625-MUC OFF---MUC-OFF

Na fotografiji: Komplet za održavanje motocikla MUC-OFF DUO 625 Muc-Off Duo set za negu motocikala pokriva Fazu 1 i 2 u Muc-Off sistemu či

32,37€ 29,43€
Web cijena DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Kupi odmah

Specifikacije

Na fotografiji: Komplet za održavanje motocikla MUC-OFF DUO 625


Muc-Off Duo set za negu motocikala pokriva Fazu 1 i 2 u Muc-Off sistemu čišćenja. Nagradjivani Nano Tech sredstvo za čišćenje motocikala brzo i sigurno uklanja prljavštinu, blato i nečistoću, bez potrebe za kiselinama ili opasnim hemikalijama. Muc-Off jedinstvena formula takođe je 100% biorazgradiva, što je čini bezbjednom za vaš motocikl i planetu.


Nakon što ste dobro očistili svoj motocikl sa Nano Tech sredstvom za čišćenje, vrijeme je da dodate zaštitu. Muc-Off sredstvo za zaštitu motocikala je ultimativno sredstvo za raspršivanje vode nakon pranja. Osim što uklanja vlagu sa ramena i komponenti vašeg motocikla, Muc-Off sredstvo ostavlja neporozan sloj zaštitne folije kako bi spriječilo rđu i koroziju. Takođe olakšava buduće čišćenje i održavanje.


OPASNOST: Izuzetno zapaljiv aerosol. Pritisnuti kontejner. Može puknuti ako se zagrije. Izaziva ozbiljnu iritaciju očiju. Držati van domašaja dece.


Ovaj proizvod ima Project Green sertifikat; što znači da je ili biorazgradiv, punjiv, ponovno upotrebljiv, ili sve troje!


Slični artikli

Pretraga
djelova

Pretraži
Korpa 0 Nalog Info