Grga moto d.o.o. ovlašćeni uvoznik I distributer za teritoriju Crne Gore

Unibat je Italijanski proizvođač koji je od samog početka proizvodnje poštovao najstrožije standarde i to mu je omogućilo da se za veoma kratko vrijeme popne na sami vrh svjetske moto scene u oblasti baterija. Ono što izdvaja ovog proizvodjača od ostalih jeste prije svega kvalitet koji se ogleda u konstantnom napajanju, dugotrajnosti, visokoj startnoj snazi itd.
Ponuda unibat akumulatora kojih imamo u prodavnicama je potpuna u smislu da vam nudimo sve tipove baterija za motocikle I skutere koji se voze na našem tržištu a cijena je I više nego pristupačna upoređujući sa cijenama Unibat akumulatora sa zemljama u okruženju a posebno I šire. Uređaje koje prodajemo u našim objektima odgovaraju:
-svim tipovima motocikala i skutera
-skuterima za vodu
-ATV-ovima
-motornim sankama
-poljoprivrednim mašinama

Na tržištu motocikala najčešće se srećemo sa dva tipa akumulatora, a to su standardni kiselinski akumulator I akumulator bez odžavanja. Takođe, u poslednje vrijeme sve popularniji su Litijumski (olakšani ) akumulatori.
Pri kupovini akumulatora dovoljno je da znate amperažu i dimenzije, staru oznaku akumualatora ili tačan model i godište motocikla, a mi ćemo vam na osnovu toga pronaći odgovarajuću bateriju.