O Nama

Grga Moto d.o.o.

Grga moto d.o.o je preduzeće u privatnom vlasništvu, čija se osnovna djelatnost temelji na bazi moto programa. Početak našeg rada datira od davne 1990.g. u sastavu VGB/VGMOTO, primjenjujući savremene poslovne trendove.
U Crnoj Gori smo se vrlo brzo potvrdili kao preduzeće koje nudi vrhunsku moto opremu i to po veoma prihvatljivim cijenama. Tržišni uspjeh ovog društva je potvrđen ulaskom na liste saradnika poznatih svjetskih proizvodjača motoopreme od kojih izdvajamo: NOLAN GROUP, UNIBAT, RMS, REV'IT, A-PRO, NGK, REPSOL, MOTUL, ARIETE, PIAGGIO SPARE PARTS itd…. kao i respektabilnom referentnom listom kupaca.
Sa ponosom ističemo da imamo direktnu saradnju sa proizvođačima većine robe koju prodajamo što omogućava izuzetnu podršku, najnovije informacije o proizvodima, brze i povoljne narudžbe.  Prodaja proizvoda se obavlja preko naših maloprodajnih objekata u Podgorici, Baru i Kotor kao i putem interneta. Dostava proizvoda je moguća za sve gradove Crne Gore.

«Grga moto » svoj uspjeh ostvaruje zahvaljujući angažovanim, sa punom ozbiljnošću, poslu posvećenim i veoma stručnim ljudima, kao i na profesionalnoj organizaciji baziranoj na procesima okrenutim prema interesima korisnika.Unutarnja organizacija «Grga moto» je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenih.
Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali ponudjeni asortiman i usluge. Svi Vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.