MOTO SERVIS

Vjerovatno većina motociklista, a naročito oni stariji prepoznaje ovo lice sa fotografije. Zoran Grgić kao pionir ovog biznisa u Crnoj Gori jedan je od najzaslužnijih za probijanje moto kuluture na naše tržište. Firmu je osnovao još davne 1990. Godine. Takav potez je bio motovisan njegovom zaljubljivanju u motore još u ranoj mladosti, još kao srednjoškolac i student je obišao Jugoslaviju motorom. Od otvranja Grga Moto firme se bavio prodajom moto opreme, moto djelova, ali i prodajom motora i servisiranjem. U tom dugogodišnjem bogatom iskustvu Zoran je bio i 7 godina u boksu najbržeg licenciranog vozača u brzinskom motociklizmu, Gorana Grgića, što dodatno treba daohrabri naše kupce kada žele da servisiraju motore kod nas. Zoran Grgić je preopznatljiv našim partnerima i kupcima po svojoj stručnosti, a bitan pokazatelj tome je da za naše tridesetogodišnje poslovanje nismo imali ni jednu kritiku na njegovu stručnost. Zbog njegovog različitog spektra poslova vezanih za motore kojim se bavio, Zoran Vam može pomoći oko bilo kojih pitanja ili zahtjeva vezanih za motore, pa i oko nasloženijih sistemskih kvarova.

Blažo Jovanović je rođen u Podgorici gdje je završio srednju elektrotehničku školu. Ubrzo nakon toga počeo da se interesuje za opravke skutera, a zatim i motocikala. Nakon srednješkole je upisao elektrotehnički fakultet od kojeg je uspješno završio dvije godine, gdje je pretežno radio praktične radove vezane za struku koji će mu mnogo pomoći kasnije u poslu.
U proteklih nekoliko godina Blažo je stekao veliko iskustvo iz oblasti mehanike, dijagnostike, ali i usavršio svoje znanje iz oblasti elektronike. Svi poslovi koje je obavljao bili su vezani za automobile I motocikle.
Važno je napomenuti da je proteklih nekoliikko godina radio isključivo sa motociklima i to u ovlašćenim servisima, što mu je pomoglo da se izgradi kao “kompletan” majstor I da prati sve propise I standardne koji nalažu ovlašćeni serviseri i proizvodjači motocikala.
Iako je obavljao razne poslove na najsavremenijim “mašinama”, kao što su kompletno sklapanje novih motocikala, dijagnostika, vulkaniziranje, zamjena servisnih djelova (elektro I mehaničkih)
Motocikli sa kojima Blažo se susrećao u garaži i na kojima je rješavao i najkomplikovanije kvarove su mnogi ali želi da izdvoji najpopularnije:
-PIaggio grupa
– Ducati
– Benelli
– Triumph
-Moto Guzzi
– Kymco
-Yamaha
-Honda
-Suzuki
-Kawasaki

Emir je rođen u Baru. Diplomirao je pomorski fakultet na brodomašinskom smjeru. Emir je prepoznat od strane barskih motociklistu kao možda i najkvalitetnijih majstora u tom dijelu Crne Gore.

Emir se duže od 20 godina bavi ovim poslom i stekao je veliko iskustvo u opravljanju svih motora na našem tržištu. Emir je još rano počeo da se interesuje za motore i dugo vremena imao svoj servis i  tu je stekao ugled kavlitetnog majstora i upravo su motociklisti najčeše poklanjali njemu povjerenje pri kvarovima njihovog motocikla. Tokom svoje karijere Emir nije imao tip kvara sa kojim se nije susreo, tako da Emir uvijke uspije da na najboljin način odgovori svim problemima koji mogu da se desi na vašem motociklu. Emir je sarađivao sa mnogim majstorima iz svih krajeva Crne Gore i sa njima je razmjenjivao iskustva i na taj način dodatno usavršavao svoje znanje.

Bitno je napomenuti da je Emir stekao i veliko iskustvo sa sportskim motociklima, a naročito jer je bio odgovoran da motor, najbržeg licenciranog vozača u brzinskom motociklizmu, Gorana Grgića se uvijek nalazi u najboljem stanju.